Partners

Dankzij de steun van Utrechtse bedrijven, organisaties en ondernemers is het mogelijk om de Utrecht Canal Pride te organiseren. Met uw steun draagt u niet alleen uw steentje bij aan de organisatie van dit evenement, maar laat u ook zien dat u waarde hecht aan diversiteit. Een partnership met de Utrecht Canal Pride draagt bovendien bij aan een positief imago van uw organisatie en zet uw bedrijf in de spotlights bij een enorm publiek! Zo kwamen er meer dan 25.000 bezoekers af op de eerste editie in 2017 en werd de aftermovie meer dan 150.000 keer bekeken! Mooie kansen om uw bedrijf of organisatie te presenteren aan dit publiek, en bij te dragen aan de organisatie van dit evenement.

Interesse? 
We gaan graag met u in gesprek! Neemt contact op met Ralf Mens via r.mens@utrechtcanalpride.nl of gebruik het contactformulier op deze website.

Partners 2017

Benieuwd wat een partnership met de Utrecht Canal Pride voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk de aftermovie die Pathé maakte van hun bijdrage en aanwezigheid aan de Utrecht Canal Pride 2017.
Alle partners van Utrecht Canal Pride 2017
SuBSIDIES:

De eerste Utrecht Canal Pride werd mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht, Stichting Pann en het Bob Angelo Fonds.