Partners

Alle Utrechtse bedrijven, organisaties en ondernemers worden van harte uitgenodigd om de eerste Utrecht Canal Pride te ondersteunen. Want dankzij hun bijdrage -groot of klein- is het mogelijk dit mooie evenement te organiseren! 

PARTNERS:

De eerste Utrecht Canal Pride wordt gesponsord door de volgende organisaties:

SuBSIDIES:

De eerste Utrecht Canal Pride wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht, Stichting Pann en het Bob Angelo Fonds.

Partner worden?

We nodigen alle Utrechtse bedrijven, organisaties en ondernemers van harte uit om de eerste Utrecht Canal Pride te ondersteunen. Door de Utrecht Canal Pride te ondersteunen draagt u niet alleen uw steentje bij aan de organisatie van dit evenement, maar laat u ook zien dat u waarde hecht aan diversiteit. Een partnership met de Utrecht Canal Pride draagt bovendien bij aan een positief imago van uw organisatie en zet uw bedrijf in de spotlights bij een enorm publiek!

Bent u geïnteresseerd? Download hier onze sponsorfolder voor meer informatie en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag van u!

midzomergracht festival

Van 16 t/m 25 juni 2017 vindt het jaarlijkse Midzomergracht festival in Utrecht plaats. We organiseren de Utrecht Canal Pride in het openingsweekend van het Midzomergracht festival. Voor meer info en het volledige programma kijk je op www.midzomergracht.nl