Sponsoring

De Utrecht Canal Pride beleefde in 2017 een spetterende eerste editie. Met 25.000 toeschouwers en een unieke sfeer langs de grachten was het meteen duidelijk dat er een vervolg zou komen. Op zaterdag 16 juni 2018 gaan we weer trots door Utrecht met een bonte stoet van boten uit de LHBTI-gemeenschap. Bent u er ook bij als sponsor?

Mede dankzij de betrokkenheid van lokale bedrijven en organisaties werd de eerste editie van de Utrecht Canal Pride een doorslaand succes. Ook in 2018 zijn sponsoren weer van harte welkom om de parade te omarmen. Een partnership draagt niet alleen bij aan een bijzonder Utrechts event, het zorgt ook voor een positief imago van uw bedrijf of organisatie. U komt bovendien onder de aandacht van een enorm publiek tijdens het event en online. En natuurlijk kunt de Utrecht Canal Pride van dichtbij meebeleven op het VIP-deck aan de gracht!

DE SPONSORMOGELIJKHEDEN

De sponsormogelijkheden zijn min of meer onbeperkt. Uw logo op de t-shirts van meer dan 150 vrijwilligers langs de route? Eén van de bruggen over de Oudegracht volledig aangekleed in uw huisstijl? Branding op de begeleidende boten? Of wilt u liever online zichtbaarheid in bijvoorbeeld de aftermovie of tijdens de livestream? Er is van alles mogelijk.

Iedere sponsor -groot of klein- krijgt een unieke Utrecht Canal Pride 2018 raamsticker. Met deze afneembare (raam)sticker laat u aan de hele stad zien dat u de Utrecht Canal Pride steunt. Daarnaast bent u als sponsor uitgenodigd om de parade van dichtbij mee te maken op het VIP-deck. Het VIP-deck is gelegen op de werf dicht bij het water. U beleeft de parade van dichtbij onder genot van een hapje en drankje. Vier samen met uw medewerkers of relaties de Utrecht Canal Pride op het VIP-deck!

Raamsticker op etalage Keck & Lisa
Pathé mascottes op de Viebrug
Vrijwilligers in t-shirt van Amac
SPONSOR WORDEN?

Kunnen we op uw steun rekenen? Voor alle sponsoren -groot of klein- is het trots sponsorpakket samengesteld:

  • Raamsticker voor op uw (etalage)raam, waarmee u uw steun aan de hele stad laat zien. Afmeting van de raamsticker +/- 30 cm breed en +/- 18 cm hoog. De raamsticker is afneembaar en laat geen lijmresten na.
  • Toegang tot het VIP-deck waar u met uw medewerkers of relaties de parade van dichtbij kunt beleven. Er zijn 2 plaatsen inbegrepen. Extra toegangskaarten op aanvraag/in overleg.
  • Vermelding van uw logo, bedrijfsnaam en link naar uw website op onze website.

De kosten voor het trots sponsorpakket bedragen €150 en dit kunt u online bestellen, via dit formulier (klik).

Maar er is méér mogelijk! U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Een brug over de Oudegracht aangekleed in uw huisstijl en de mogelijkheid om een promoteam te plaatsen
  • Uw logo op t-shirts van meer dan 150 vrijwilligers langs de route
  • Uw logo op de bootnummers van deelnemende boten
  • Zichtbaarheid in de aftermovie, welke vorig jaar 175.000 mensen online bereikte
  • Zichtbaarheid op de evenementen rondom de Utrecht Canal Pride
  • Zichtbaarheid op onze social media

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en een aanbod op maat! We horen graag van u.

SPONSORFOLDER & AFTERMOVIE

Benieuwd naar alle informatie voor sponsoren? Download onze sponsorfolder!

Interesse om de Utrecht Canal Pride te sponsoren? Neem contact met ons op. Of bestel online het 'trots sponsor' pakket (€150).

Wilt u een indruk krijgen van de Utrecht Canal Pride in 2017? Bekijk dan hieronder onze officiele aftermovie.