Aanmelden

Acceptatie begint bij zichtbaarheid. Daarom is het belangrijk om jouw organisatie te laten zien aan de buitenwereld. Wil je ook voelen hoe het is om te worden toegejuicht door tienduizenden bezoekers? Laat zien dat jouw organisatie zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap, en vaar mee tijdens de derde editie van de Utrecht Canal Pride!

Op zaterdag 1 juni 2019 is het zo ver. Een bonte stoet van LHBTI+ organisaties vaart door de grachten van Utrecht. Van kleine sloep tot grote feestpontons, iedereen die zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap is welkom om mee te varen!

Wij zien ook jouw organisatie graag bij ons aansluiten om op 1 juni 2019 de binnenstad van Utrecht in alle kleuren van de regenboog te hullen. Of jouw organisatie nu heel groot of juist heel klein is, elke LHBTI-organisatie vormt een onmisbare schakel op de weg naar accceptatie.

Schrijf je nu in!

De inschrijving sluit op 31 januari 2019, waarna we op 7 februari de definitieve deelnemerslijst bekendmaken. Alle inschrijvingen worden getoetst door onze adviescommissie, en indien we meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen hebben geldt er een selectieprocedure.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op social media voor de laatste info.