Aanmelden

Acceptatie begint bij zichtbaarheid. Daarom is het belangrijk om jouw organisatie te laten zien aan de buitenwereld. Wil je ook voelen hoe het is om te worden toegejuicht door tienduizenden bezoekers? Laat zien dat jouw organisatie zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap, en vaar mee tijdens de Utrecht Canal Pride 2020!

Op zaterdag 6 juni 2020 is het zo ver. Een bonte stoet van LHBTI+ organisaties vaart door de grachten van Utrecht. Van kleine sloep tot grote feestpontons, iedereen die zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap is welkom om mee te varen! Of jouw organisatie nu heel groot of juist heel klein is, elke LHBTI-organisatie vormt een onmisbare schakel op de weg naar accceptatie.

De inschrijving voor de Utrecht Canal Pride 2020 is gesloten!
Inschrijven was mogelijk tot 14 februari 2020.

Alle inschrijvingen worden op dit moment getoetst door onze onafhankelijke adviescommissie. Daarna wordt de definitieve deelnemerslijst opgesteld. Indien we meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen hebben geldt er een selectieprocedure waarbij LHBTI+ organisaties voorrang krijgen. Op 21 februari maken we de definitieve deelnemerslijst bekend via deze website en social media.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op social media voor de laatste info.