Word jij onze vrijwilliger?

Officieel noemen we ze vrijwilligers maar eigenlijk zijn het onze helden! Want met vijftig deelnemende boten en vele tienduizenden bezoekers in de stad is Utrecht Pride een enorm project. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons een handje helpen. Utrecht Pride is een vrijwilligersorganisatie en met z’n allen zorgen we ervoor dat de dag soepel verloopt voor alle deelnemers en bezoekers.


Aanmelden


Wat kun jij verwachten

Als vrijwilliger ontvangen we je 's ochtends bij onze vrijwilligerscentrale. Daar krijg je niet alleen een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee, maar ook het unieke Utrecht Pride T-shirt, een lunchpakket en 2 flesjes water voor tijdens je dienst. Verder krijg je daar uitleg over het verloop van de dag en over je belangrijkste taken. Daarna ga je samen met jouw team op pad!


Wat verwachten wij

Samen met je team informeer je bezoekers en beantwoord je vragen. Je bent onze oren en ogen langs de gracht en houdt een oogje in het zeil. Ook help je bij de verspreiding van ons programmaboekje en tot slot heb je een super leuke dag waarbij je op de eerste rang van de parade kunt genieten!

Twee belangrijke punten:
• Je bent beschikbaar op 1 juni 2024 van 11.00 t/m 18.30 uur.
• Je beschikt over een mobiele telefoon met whatsapp.‍

Aanmelden


Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via vrijwilliger@utrechtpride.nl.

Bekijk hier alle huidige vacatures.