Stichting Utrecht Pride

De stichting Utrecht Pride heeft als belangrijkste doel om de zichtbaarheid van LHBTIQ+ organisaties, groot én klein te vergroten. Door middel van een botenparade door de Utrechtse grachten willen we LHBTIQ+’ers laten zien dat ze trots mogen zijn op wíe zij zijn en van wie zij houden. Met de parade hopen wij niet alleen de acceptatie, maar juist ook de emancipatie van LHBTIQ+’ers te vergroten.

Door samenwerking met lokale ondernemers en het open karakter van de botenparade willen we de verbinding aan gaan met de Utrechtse bevolking en alle bezoekers van de parade. Wij zijn niet alleen trots op de LHBTIQ+ gemeenschap, maar ook op de stad als geheel en dat vieren we samen!

Samenstelling bestuur

Vacatures

De stichting Utrecht Pride wil de zichtbaarheid van LHBTI+ organisaties, groot én klein vergroten. Door middel van een botenparade door de Utrechtse grachten willen we LHBTI’ers laten zien dat ze trots mogen zijn op wíe zij zijn en van wie zij houden. Help jij ons mee om van de Utrecht Pride op 1 juni 2024 een succes te maken? We staan altijd open voor enthousiaste vrijwilligers die ons hierbij willen helpen.

Bekijk hier de vacatures.

ANBI Status

Zowel bestuursleden als vrijwilligers verlenen hun diensten op vrijwillige basis.

Publicatieverslag 2022 - 2023
Standaardformulier publicatieplicht Fondswervende instellingen
Beleidsplan Utrecht Pride 2023 - 2025

Deelnemersreglement

Deelnemersreglement 2024