Word jij onze sponsor?

Utrecht Pride beleefde in 2023 een spetterende vijfde editie. Met meer dan 50 deelnemende boten en bijna honderdduizend toeschouwers was de dag een enorm succes. Op zaterdag 1 juni 2024 gaan we weer trots door Utrecht met een bonte stoet van boten uit de LHBTI-gemeenschap.

Bent u er ook bij als sponsor?

Mede dankzij de betrokkenheid van lokale bedrijven en organisaties maken we van de Utrecht Pride een doorslaand succes. Ook in 2024 zijn sponsoren weer van harte welkom om de parade te omarmen. Een partnership draagt niet alleen bij aan een bijzonder Utrechts event, het zorgt ook voor een positief imago van uw bedrijf of organisatie. U komt bovendien onder de aandacht van een enorm publiek tijdens het event en online. En natuurlijk kunt de Utrecht Pride van dichtbij meebeleven op het VIP-deck aan de gracht!

Sponsormogelijkheden

De sponsormogelijkheden zijn min of meer onbeperkt. Uw logo op de t-shirts van meer dan 150 vrijwilligers langs de route? Eén van de bruggen over de singels van Utrecht volledig aangekleed in uw huisstijl? Branding op de begeleidende boten? Of wilt u liever online zichtbaarheid in bijvoorbeeld de aftermovie of tijdens de livestream? Er is van alles mogelijk.

Iedere sponsor -groot of klein- krijgt een unieke Utrecht Pride raamsticker. Met deze afneembare (raam)sticker laat u aan de hele stad zien dat u de Utrecht Pride steunt. Daarnaast bent u als sponsor uitgenodigd om de parade van dichtbij mee te maken op het VIP-deck. Het VIP-deck is gelegen op de werf dicht bij het water. U beleeft de parade van dichtbij onder genot van een hapje en drankje. Vier samen met uw medewerkers of relaties de Utrecht Pride op het VIP-deck!

Raamsticker op etalage Keck & Lisa
Pathé mascottes op de Viebrug
Vrijwilligers in t-shirt van Amac

Kunnen we op uw steun rekenen? Voor alle sponsoren -groot of klein- is het trots sponsorpakket samengesteld:

  • Raamsticker voor op uw (etalage)raam, waarmee u uw steun aan de hele stad laat zien. Afmeting van de raamsticker +/- 30 cm breed en +/- 18 cm hoog. De raamsticker is afneembaar en laat geen lijmresten na.
  • Toegang tot het VIP-deck waar u met uw medewerkers of relaties de parade van dichtbij kunt beleven. Er zijn 2 plaatsen inbegrepen. Extra toegangskaarten op aanvraag/in overleg.
  • Vermelding van uw logo, bedrijfsnaam en link naar uw website op onze website.

Maar er is méér mogelijk! U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Een brug over de Oudegracht aangekleed in uw huisstijl en de mogelijkheid om een promoteam te plaatsen
  • Uw logo op t-shirts van meer dan 150 vrijwilligers langs de route
  • Uw logo op de bootnummers van deelnemende boten
  • Zichtbaarheid in de aftermovie, welke vorig jaar 175.000 mensen online bereikte
  • Zichtbaarheid op de evenementen rondom de Utrecht Pride
  • Zichtbaarheid op onze social media

Sponsor worden?

Viert u ook mee? We kunnen uw steun goed gebruiken! Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Alvast bedankt voor uw steun!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Helaas, er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het nogmaals.