Word jij onze sponsor?

Utrecht Pride beleefde in 2023 een spetterende vijfde editie. Met meer dan 50 deelnemende boten en bijna honderdduizend toeschouwers was de dag een enorm succes. Op zaterdag 1 juni 2024 gaan we weer trots door Utrecht met een bonte stoet van boten uit de LHBTI-gemeenschap.

Ben jij er ook bij als sponsor?

Mede dankzij de betrokkenheid van lokale bedrijven en organisaties maken we van Utrecht Pride een doorslaand succes. Ook in 2024 zijn sponsoren weer van harte welkom om de parade te omarmen. Een partnership draagt niet alleen bij aan een bijzonder Utrechts event, het zorgt ook voor een positief imago van uw bedrijf of organisatie. Je komt bovendien onder de aandacht van een enorm publiek tijdens het event en online. En natuurlijk kun je Utrecht Pride van dichtbij meebeleven op het VIP-deck aan de gracht!

Sponsormogelijkheden

De sponsormogelijkheden zijn min of meer onbeperkt. Jouw logo op de t-shirts van meer dan 150 vrijwilligers langs de route? Eén van de bruggen over de singels van Utrecht volledig aangekleed in jouw huisstijl? Branding op de begeleidende boten? Of op een van de evenementen rondom Utrecht Pride? Of wil je liever online zichtbaarheid in bijvoorbeeld de aftermovie, welke vorig jaar 175.000 mensen online bereikte? Er is van alles mogelijk.

Iedere sponsor -groot of klein- krijgt een unieke Utrecht Pride vlag. Met deze vlag laat je aan de hele stad zien dat je  Utrecht Pride steunt. Daarnaast ben je als sponsor uitgenodigd om de parade van dichtbij mee te maken op het VIP-deck. Het VIP-deck is gelegen op de werf dicht bij het water. Je beleeft de parade van dichtbij onder genot van een hapje en drankje. Vier samen met jouw medewerkers of relaties de Utrecht Pride op het VIP-deck!

Vrijwilligers in t-shirt van Amac
Pathé mascottes op de Viebrug
Nieuw: Vriend van Utrecht Pride

Wanneer voor de stap naar sponsor (nog) een brug te ver is, kun je Utrecht Pride steunen door Vriend van Utrecht Pride te worden in 2024.

Als Vriend van Utrecht Pride bedanken wij je graag met:

  • Vermelding van jouw organisatie als Vriend van Utrecht Pride op de website utrechtpride.nl, met logo en link.
  • Toegang tot de Vodafone Proud Partner Zone voor 2 personen (bij Club Basis) waar alle sponsoren en relaties worden uitgenodigd om de parade van dichtbij aan te moedigen. Utrecht Pride zorgt voor hapjes en drankjes. Maximaal 2 extra kaarten zijn te verkrijgen tegen € 75 per stuk excl. Btw.
  • Mastvlag Vriend van Utrecht Pride waarmee je jouw steun aan ons toont aan bezoekers en voorbijgangers van jouw bedrijf.

Jouw bijdrage als Vriend van Utrecht Pride bedraagt € 2.500 excl. Btw.

Sponsor of Vriend van Utrecht Pride worden?

Vier jij ook mee? We kunnen jouw steun goed gebruiken! Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Alvast bedankt voor je steun!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Helaas, er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het nogmaals.