Vaart jouw organisatie in 2023 mee?

Na de succesvolle editie in 2022 kun je jouw organisatie inschrijven voor de jubileum editie van Utrecht Pride. Zet jouw organisatie zich ook in voor de LHBTI+ gemeenschap? Zorg dan dat je er volgend jaar bij bent bij de Utrecht Pride op zaterdag 3 juni 2023! Acceptatie begint bij zichtbaarheid daarom is het belangrijk om jouw roze organisatie te laten zien aan de buitenwereld.

Ben je enthousiast om mee te varen? Denk dan na over hoe jouw organisatie zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap en hoe je dat wilt uitdragen aan de tienduizenden bezoekers van de Utrecht Pride. Alle organisaties die de LHBTI+ gemeenschap een warm hart toedragen zijn welkom om zich in te schrijven. Er kan worden ingeschreven in vier categorieën: LHBTI non-profit, LHBTI profit, LHBTI personeelsverenigingen/afdeling en LHBTI vrienden.

Schrijf jouw organisatie in voor Utrecht Pride 2023!

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk tot 1 februari 2023.

Om de inhoud en boodschap van de parade te bewaken worden alle inschrijvingen inhoudelijk beoordeeld door een onafhankelijke adviescommissie. Zij adviseren het bestuur van de Utrecht Pride, waarna de deelnemerslijst definitief zal worden opgesteld. Indien we meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen hebben geldt er een selectieprocedure waarbij LHBTI+ organisaties voorrang krijgen.Eind februari maken we de definitieve deelnemerslijst bekend via deze website en social media.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op social media voor de laatste info.