Schrijf je in voor Utrecht Pride!

Utrecht Pride 2024. Zet jouw organisatie zich in voor de LHBTI+ gemeenschap? Zorg er dan voor dat je erbij bent tijdens Utrecht Pride op zaterdag 1 juni 2024. Het begint allemaal met zichtbaarheid, en daarom is het van groot belang om jouw roze organisatie te presenteren aan de wereld. Na het ongekende succes van de jubileumeditie in 2023 is het nu jouw kans om je organisatie in te schrijven.

Voel je het enthousiasme om deel te nemen? Denk dan na over de manier waarop jouw organisatie zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap en hoe je dat wilt uitdragen aan de tienduizenden bezoekers van Utrecht Pride. Alle organisaties die de LHBTI+ gemeenschap een warm hart toedragen, zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Er zijn vier verschillende categorieën waarin je kunt deelnemen: LHBTI non-profit, LHBTI profit, LHBTI personeelsverenigingen/afdelingen en LHBTI vrienden. Schrijf je nu in!

De inschrijving voor Utrecht Pride is gesloten. Binnenkort maken we de deelnemers bekend. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@utrechtpride.nl.

Adviescommissie

Om de inhoud en boodschap van de parade te bewaken worden alle inschrijvingen inhoudelijk beoordeeld door een onafhankelijke adviescommissie. Zij adviseren het bestuur van de Utrecht Pride, waarna de deelnemerslijst definitief zal worden opgesteld. Indien we meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen hebben geldt er een selectieprocedure waarbij LHBTI+ organisaties voorrang krijgen. De definitieve lijst van deelnemers wordt eind februari bekendgemaakt op deze website en via onze sociale mediakanalen.

Bekijk hier het deelnemersreglement.

Bootverhuur

Heeft jouw organisatie zich ingeschreven voor Utrecht Pride 2024? Bekijk onze partners voor bootverhuur.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op social media voor de laatste info. Hieronder kun je nog even nagenieten van de editie van 2023.