Vaart jouw organisatie in 2024 mee?

Zet jouw organisatie zich ook in voor de LHBTI+ gemeenschap? Zorg dan dat je er volgend jaar bij bent bij de Utrecht Pride op zaterdag 1 juni 2024!

Acceptatie begint bij zichtbaarheid.
Daarom is het belangrijk om jouw roze organisatie te laten zien aan de buitenwereld. Na de succesvolle vijfde editie in 2023 is er enorm veel animo om volgend jaar mee te varen met de Utrecht Pride 2024. Op dit moment is inschrijven als deelnemer nog niet mogelijk. De officiële inschrijving zal eind 2023 worden geopend. Omdat we veel vragen krijgen over de mogelijkheden om je in te schrijven, kun je op deze pagina alvast je gegevens achterlaten. Zodra er nieuws is over de inschrijving laten we het je meteen weten. Je hebt dan ruim de tijd om jouw organisatie in te schrijven.

Ben je enthousiast om mee te varen? Denk dan nu alvast na over hoe jouw organisatie zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap en hoe je dat wilt uitdragen aan de honderdduizenden bezoekers van de Utrecht Pride. Overleg met je vriendengroep, teamgenoten, buurtgenoten, collega's, mede-vrijwilligers of met wie je dan ook zou willen meevaren! Dan ben je goed voorbereid voor je inschrijving eind dit jaar!

Geef jouw organisatie hieronder op voor de update over deelname aan Utrecht Pride 2024. Let op, dit is geen inschrijving voor de Utrecht Pride. Zodra er nieuws is hoor je meteen van ons.
Klik hier