Bekendmaking deelnemers Utrecht Canal Pride 2018

Met gepaste trots presenteren we vandaag de deelnemers van de Utrecht Canal Pride 2018! Meer dan 50 organisaties hebben zich dit jaar ingeschreven en dat betekent dat de parade flink zal groeien. Het is zelfs een ruime verdubbeling van het aantal inschrijvingen ten opzichte van vorig jaar!

Na sluiting van de inschrijfperiode op 14 februari heeft onze onafhankelijke adviescommissie alle inschrijvingen beoordeeld. Zo zorgen we dat de parade zijn kwaliteit en 'LHBTI boodschap' blijft houden. De adviescommissie heeft het bestuur van de Utrecht Canal Pride een inhoudelijk advies gegeven over de inschrijvingen, waarna vandaag de deelnemerslijst definitief is opgesteld.

En wat zijn we trots op de deelnemers van deze tweede editie. Alle 'roze organisaties' die zich hebben ingeschreven varen ook daadwerkelijk mee. Zij onderstrepen daarmee het doel van de parade: het zichtbaar maken van de LHBTI-gemeenschap. Precies dat waarvoor de Utrecht Canal Pride in het leven is geroepen. Aangevuld met enkele 'LHBTI vrienden' gaan zij op 16 juni 'trots door Utrecht' om de LHBTI-gemeenschap voor één dag nog meer in de spotlights te zetten!

De deelnemers van Utrecht Canal Pride 2018, op willekeurige volgorde:

Zien we je op 16 juni om de parade aan te moedigen? De parade vaart vanaf 14.00 uur over de Oudegracht vanaf het Ledig Erf richting de Weerdsluis waar de parade eindigt. Na afloop van de parade kun je verder feesten op diverse streetparty's en afterparty's. Het volledige programma volgt binnenkort. Op de hoogte blijven? Zet jezelf aanwezig op het facebook evenement!