Utrecht Pride maakt krachtig statement tegen discriminatie

Utrecht Pride geeft een krachtig signaal af tegen discriminatie en haat gericht op de lhbtiq+ en drag community. De afgelopen tijd zijn er verschillende incidenten geweest die gericht waren op deze gemeenschappen en daarom is het belangrijker dan ooit om ons te verenigen en een statement te maken.

Utrecht Pride is trots om dit jaar de boot van Pink Promiss voorop in de parade te hebben. Pink Promiss is bekend als de organisatie van Holland's Best Drag Queen/Miss Travestie Holland. De prachtig uitgedoste Drag Queens zullen de parade openen en daarmee een waardige start geven aan deze vijfde editie van Utrecht Pride als krachtig en zichtbaar statement tegen bekrompenheid en voor de vrije expressie van iedereen.

Utrecht Pride nodigt iedereen uit om samen te komen en te laten zien dat we voor inclusiviteit en acceptatie staan. Samen kunnen we een verschil maken en een einde maken aan discriminatie in welke vorm dan ook. Laten we samen trots zijn en onze stem laten horen. Wees erbij op 3 juni en vier de vrijheid om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt.