Fotograaf vrijwilligers

Ben jij een gepassioneerde fotograaf die graag de sfeer van evenementen vastlegt? Heb je oog voor detail en een talent om de diversiteit en inclusiviteit van onze gemeenschap in beeld te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als 'Fotograaf vrijwilligers' bij Utrecht Pride 2024 krijg je de kans om de energie en kleurrijkheid van ons evenement vast te leggen. Je zult de vrijwilligers van Utrecht Pride fotograferen terwijl ze hun bijdrage leveren aan deze bijzondere dag. Jouw foto's zullen een belangrijke rol spelen in het in beeld brengen van onze missie om diversiteit en acceptatie te vieren.

Wat ga je doen?

  • Fotograferen van vrijwilligers in actie tijdens Utrecht Pride 2024.
  • Vastleggen van de sfeer en diversiteit van het evenement.
  • Samenwerken met het communicatieteam om de foto's te delen op onze kanalen en de impact van Utrecht Pride te vergroten.

Wat zoeken we?

  • Een enthousiaste fotograaf met een passie voor het vastleggen van momenten.
  • Creatief oog voor compositie en storytelling door middel van beeld.
  • Flexibiliteit en bereidheid om te werken in een dynamische omgeving.
  • Affiniteit met de missie van Utrecht Pride en de LHBTIQ+ gemeenschap.

Wat bieden we?

  • De kans om deel uit te maken van een inspirerend evenement dat diversiteit en inclusie viert.
  • Exposure voor jouw werk via onze online kanalen en media.
  • Een unieke ervaring en de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen binnen de gemeenschap.

Wil jij bijdragen aan het vastleggen van de bijzondere momenten tijdens Utrecht Pride 2024? Stuur dan nu je portfolio en motivatie naar Jeroen Kanters via jeroen@utrechtpride.nl. We kijken uit naar jouw creatieve bijdrage aan onze viering van diversiteit en trots!

Let op: Deze vacature is een vrijwilligersfunctie.

De stichting Utrecht Pride is een non-profit organisatie en heeft als belangrijkste doel om de zichtbaarheid van LHBTIQ+ organisaties, groot én klein te vergroten. Door middel van een botenparade door de Utrechtse grachten willen we LHBTIQ+’ers laten zien dat ze trots mogen zijn op wíe zij zijn en van wie zij houden. Met de parade hopen wij niet alleen de acceptatie, maar juist ook de emancipatie van LHBTIQ+’ers te vergroten.

Het bestuur van de Utrecht Pride bestaat op dit moment uit vijf bestuursleden die zich vrijwillig inzetten om elk jaar de Utrecht Pride te organiseren. Dit doen zij samen met een kleine 200 andere vrijwilligers die voor en tijdens de parade onmisbaar zijn om dit evenement neer te zetten.